درباره ماهیسا
به منظور بهبود و ارتقای سطح سلامتی مصرف کنندگان، شرکت دانش سلامت خوراک یاران پس از ۱۳ سال تلاش موفق به تجاری سازی اختراعات مرتبط با تولید سوسیس و کالباس فراسودمند از انواع ماهی شد. برای این منظور اساتید دانشگاه، پژوهشگران و مخترعان کشور پس از طی مراحل مختلف تحقیق آزمایشگاهی و نیمه صنعتی، برای رسیدن به تولید صنعتی سوسیس و کالباس فراسودمند از ماهی مشارکت نمودند. جهت تولید سوسیس و کالباس های فراسودمند ماهیسا، بهترین و تازه ترین ماهی ها بر اساس روش ابداعی سنجش و کیت فیزیکوشیمیایی مربوط، خریداری می شود و با ماشین های سردخانه دار یا بعضا به طور زنده تا کارخانه حمل می گردند. تمامی ضایعات ماهی و مواد عامل بوی ناخوشایند ماهی با به روزترین تکنولوژی ها به سرعت جدا شده و فیله چرخ شده ماهی با موادی همچون شیرخشک، نشاسته، گلوتن گندم، ادویه های طبیعی، نمک، روغن آفتابگران یا زیتون (بدون تراریخته) و سیر مخلوط می شوند. خمیر شکل گرفته داخل روکش های طبیعی و یا پلی آمیدی شده و فرایند پخت روی تمامی سوسیس ها و کالباس ها صورت می پذیرد. پس از حرارت دهی سوسیس ها ۴۸ ساعت در سردخانه کارخانه می مانند تا واحد کنترل کیفی آزمایش های مربوطه را انجام دهند. در صورت تایید بخش کنترل کیفی محصولات بسته بندی شده و با ماشین های یخچال دار به مناطق مختلف داخل و خارج کشور توزیع می شوند.
دانش سلامت خوراک یاران
19
آبان