دستاورد های شرکت های مستقر

محرک رشد طبیعی (ارگانوگراو)

فناوری زیستی

محرک رشد طبیعی (ارگانوگراو )

محرک رشد طبیعی OrganoGrowth

این محصول نتیجه تحقیقات متخصصین رشته­های مختلف تغذیه طیور، شیمی و فرآوری شرکت دانش پژوهان نوین خوراک در پارک علم فناوری آذربایجان غربی و همچنین دانشگاه ارومیه است. ترکیبی از اسانس­های بعضی از گیاهان، تعدادی اسید آمینه و بعضی از مواد معدنی مهم برای تغذیه طیور است. این ترکیب فاقد هیچ ماده آنتی بیوتیک یا افزودنی غیرمجاز برای طیور بوده و لذا مصرف این محصول در تغذیه جوجه­های گوشتی علاوه بر افزایش رشد منجر به تولید مرغ سبز خواهد شد. استفاده از این ماده موجب بهبود ریخت شناسی روده، تقویت سیستم اسکلتی، افزایش هضم و جذب مواد مغذی و بهبود متابولیسم آنها در بدن و در نتیجه بهبود عملکرد می­گردد. بعلاوه بهبود سلامتی و زنده­مانی را به دنبال دارد.

 مواد تشکیل دهنده این محصول از طریق بهبود فرآیندهای متابولیسیمی منجر به افزایش بازدهی چرخه های متابولیک شده و در نتیجه مواد مغذی بیشتری را برای تولید گوشت در اختیار بافتهای بدن قرار می­دهند و در نهایت افزایش ۱۰ درصدی  رشد  و ۵۰/۱۱ درصدی لاشه را به دنبال دارد.

میزان مصرف

یک کیلو در تن خوراک برای مرغ گوشتی و سایر پرندگان

مزایای استفاده از محرک رشد طبیعی OrganoGrowth

۱- تامین مقادیر بالاتر بعضی مواد مغذی مورد نیاز و ضروری را به دنبال دارد.
2- جذب و زیست فراهمی بیشتر مواد مغذی را باعث می­شود.
3- موجب کاهش دفع مواد مغذی و جلوگیری از آلودگی زیست محیطی ناشی از آنها می­گردد.
4- موجب افزایش طول پرز روده و بهبود ریخت شناسی روده می­گردد و در نتیجه افزایش هضم و جذب را باعث می­شود.
5- رشد بهتر سیستم اسکلتی را باعث شده و از ناهنجاریهای اسکلتی جلوگیری می­کند.
6- به دلیل بهبود هضم و جذب بیشتر مواد مغذی، موجب تقویت سیستم ایمنی و افزایش مقاومت در مقابل بیماری می­شود.
7- به دلیل اثرات آنتی اکسیدانی بعضی از مواد موجود در این افزودنی، تقویت وضعیت آنتی اکسیدانی بدن و قدرت مقابله با تنشهای محیطی مختلف را باعث می­شود.
8- از طریق اثرات آنتی اکسیدانی موجب بهبود کیفیت گوشت و افزایش قابلیت ماندگاری گوشت بعد از کشتار می­گردد.
9- به دلیل خصوصیات ذکر شده، موجب بهبود کلی عملکرد و درصد لاشه، تولید و در نتیجه سودآوری ۱۰ درصدی در جوجه­ گوشتی می­گردد.