آینه رسانه ها

۸۴ شرکت در پارک علم و فناوری آذربایجان غربی فعالیت می کند

ارومیه- ایرنا- رییس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی گفت: تعداد شرکت های فناور فعال در پارک علم و فناوری این استان از ۱۸ مورد در سال ۱۳۹۲ به ۸۴ شرکت در سال جاری رسیده است.

به گزارش ایرنا حسن حیدری روز یکشنبه در نشست خبری با خبرنگاران افزود: ۹ شرکت و هسته فناور از این تعداد در میاندوآب و مابقی در پارک علم و فناوری مرکز استان مستقر است.
وی با اشاره به افزایش روزافزون تعداد شاغلان در پارک علم و فناوری، ادامه داد: تعداد افراد شاغل در این شرکت ها در سال ۱۳۹۴ شمسی ۱۰۲ نفر بوده اما در زمان حاضر این تعداد به ۲۸۹ نفر افزایش یافته است.
وی اضافه کرد: میزان گردش مالی شرکت های مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان غربی از حدود ۱۰ میلیارد ریال در سال ۱۳۹۴ به ۱۲۵ میلیارد ریال در سال گذشته رسید.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی بیان کرد: مجموعه پارک علم و فناوری به صورت حرفه‌ای و با هدف توسعه نوآوری و انجام کارهای دانش بنیان در حال فعالیت است تا بتواند نیاز جوانان نخبه استان را فراهم کند.
حیدری بیان کرد: تولیدات این شرکت ها در زمینه های برق و الکترونیک، صنعت ساختمانی، کشاورزی، تولید و اتوماسیون، شیمی و پلیمر، اکوتوریسم منابع طبیعی و محیط زیست و انرژی های نوین زیست فناوری است.
وی اضافه کرد: اولویت پارک علم و فناوری آذربایجان غربی با توجه به تولیدات شرکت های فعال، توجه به نیازهای استان و سرمایه گذاری در این بخش است.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی با اشاره به اینکه ۱۸ شرکت دانش بنیان نیز در این استان فعال است، گفت: از این تعداد ۱۲ شرکت در داخل مجموعه پارک علم و فناوری فعالیت می کند.
حیدری افزود: از ۱۸ شرکت دانش بنیان فعال در آذربایجان غربی، ۱۳ شرکت در ارومیه و پنج شرکت دیگر در شهرستان های میاندوآب، مهاباد و ماکو فعالیت می کند.
وی ادامه داد: تا قبل از سال ۱۳۹۳ هیچ شرکت دانش بنیانی در آذربایجان غربی وجود نداشت و این ۱۸ شرکت در سایه برنامه های دولت تدبیر و امید راه اندازی شده است.
وی اضافه کرد: میزان حمایت مستقیم مالی دولت از پارک علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان از ۳۵۰ میلیون ریال در سال ۱۳۹۲ به ۶۳ میلیارد ریال در سال گذشته رسیده و این نشان از توجه دولت به بخش فناوری و دانش بنیان است.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی افزود: با تلاش های صورت گرفته، سه شرکت دانش بنیان خروج موفق از پارک داشته و در حال حاضر به جمع واحدهای تولید کننده شهرک های صنعتی این استان پیوسته است.
حیدری اضافه کرد: ترویج فعالیت شرکت های دانش بنیان و استفاده از فکر فعالان این حوزه می تواند یکی از بهترین روش ها برای تحقق اقتصاد مقاومتی و عمل به شعار سال در راستای حمایت از کالای داخلی باشد.
وی بیان کرد: اولویت پارک علم و فناوری آذربایجان غربی با توجه به تولیدات شرکت ها، توجه به نیازهای استان و سرمایه گذاری در این بخش است.
به گزارش ایرنا پارک علم و فناوری آذربایجان غربی با هدف بسترسازی برای تولید ثروت از طریق علم و فناوری تاسیس شده است؛ این نهاد به عنوان یکی از ارکان مهم شکل گیری و توسعه اقتصاد دانش­ بنیان تلاش می­کند تا با استفاده از موقعیت ممتاز همجواری با سه کشور آسیایی و اروپایی و دارا بودن هفت مرز رسمی در سطح کشور به حمایت همه جانبه از شرکت­های مبتنی بر دانایی و خلاقیت و جذب سرمایه­ گذار بپردازد.
این پارک در تلاش است تا زمینه تجاری سازی و بازاریابی ایده های نوآورانه و فناورانه را فراهم کند و نقش کلیدی در یاری رساندن به حضور فعال این شرکت ها در سطوح ملی و بین المللی داشته باشد.
از سال ۱۳۹۶ تاکنون ۱۲ رویداد ‘استارت آپ ویکند’ با حمایت پارک علم و فناوری در آذربایجان غربی برگزار شده است و در مجموع ۳۹ ایده منتخب در مراکز رشد مراحل نخست اجرایی را طی می کند.

لینک خبر خبرگزاری ایرنا