به گزارش ایرنا، رییس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی روز شنبه در حاشیه افتتاح این گلخانه با اشاره به اینکه این طرح از استارتاپ به مرحله کاربردی رسیده، گفت: ۵۰۰ کیلوگرم پیاز زعفران در مرحله اول این گلخانه کشت شده است.
وی اضافه کرد: برای مرحله نخست این گلخانه حدود ۳۰ میلیون ریال هزینه شده و بر اساس برنامه ریزی ها صادرات این محصول به کشورهای همسایه از مراحل بعدی آغاز می شود.
وی بیان کرد: با بهره برداری از این گلخانه برای ۱۴ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد شده است.
رییس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی با اشاره به لزوم توسعه کشت ایروپونیک در بین کشاورزان این منطقه، ادامه داد: ایروپونیک یا هواکشت یک روش باغبانی سرپوشیده است که در آن روش، گیاه با ریشه های معلق در هوا رشد کرده و از طریق اسپری کردن مداوم آب حاوی مواد معدنی و کودهای شیمیایی تغذیه می کند.
حیدری گفت: این روش کشت از فرسایش خاک و مصرف بی رویه آب جلوگیری می کند و موجب بهبود کشاورزی در آذربایجان غربی می شود.
به گزارش ایرنا مدیران پارک علم و فناوری آذربایجان غربی در تلاش هستند تا زمینه تجاری سازی و بازاریابی ایده های نوآورانه و فناورانه را فراهم کنند و نقش کلیدی در یاری رساندن به حضور فعال این شرکت ها در سطوح ملی و بین المللی داشته باشند.
۱۲ رویداد شتاب «استارت آپ ویکند» از سال ۱۳۹۶ تاکنون با حمایت پارک علم و فناوری در آذربایجان غربی برگزار شده است و در مجموع ۳۹ ایده منتخب در مراکز رشد مراحل نخست اجرایی را طی می کند.
گلخانه هواکشت زعفران در ارومیه افتتاح شد
۲۹
آبان