آینه رسانه ها

برای اولین بار توسط یکی از شرکت‌های آذربایجان غربی صورت گرفت: تولید «سوئیچ شبکه مجهز به یوپی‌اس» و صادرات به کشورهای همسایه

این محصول باصرفه‌تر و کارآمدتر از خرید سوئیچ شبکه و یوپی‌اس به صورت مجزا است و همین ویژگی سبب شده است تا بتوانند جایگزین مناسبی برای محصولهای قبلی باشد و بازار خوبی برای فروش در بازارهای داخلی و خارجی پیدا کند.

به گزارش سرویس اقتصادی باریش؛ دنیا همیشه با تفاوت‌ها و درهم شکستن حصارها و چارچوب‌ها زیباست. بین تمام  ناممکن‌های دنیا وقتی یک غیرممکن را کسی ممکن می‌سازد موجی از امید را بین تمام اقشار جامعه منتشر می‌کند. آن هم در این روزهایی که ناامیدی مثل یک سونامی همه کشور را فراگرفته و شدت تحریم‌ها مردم را از هرجنس و قشری در تنگنا قرار داده است. خبر خوب موفقیت یک شرکت مستقر در ارومیه حال خوب را به ارمغان می‌آورد.

شرکت «صنایع دانش ارکان آسیا» از شرکت‌های مستقر در پارک علم و فناوری آذربایجان غربی است که برای اولین بار موفق به ساخت و تولید «سوئیچ شبکه مجهز به یو‌پی‌اس» در کشور و صادرات این محصول به کشورهای همسایه از جمله ترکیه شده است. «امید جوانبخت» مدیرعامل جوان و خوش‌فکر این شرکت با دوستان جوان خود مجموعه‌ای را گردآورده است و با تمام مشکل‌ها، تحریم‌ها و گاه عدم همکاری و کارشکنی‌ها توانسته است دست به تولید محصولی بزند که در کشور و منطقه تک است و با همین محصول خود حصارهای تحریم‌ها را درهم شکسته و محصولش را که حاصل علم و نبوغ جوانان ایرانی است به بازارهای جهانی صادر سازد.

مدیرعامل شرکت صنایع دانش ارکان آسیا در معرفی محصول خود گفت: سوئیچ‌های شبکه موجود در بازار به هنگام قطع برق برای تغذیه نیازمند یک یو‌پی‌اس هستند تا به کار خود ادامه دهند. ولی در سوئیچ‌های شبکه تولیدی این شرکت یوپی‌اس درون دستگاه تعبیه شده است.
امید جوانبخت درباره مزایای سوئیچ‌های تولیدی شرکت خود افزود: این محصول باصرفه‌تر و کارآمدتر از خرید سوئیچ شبکه و یوپی‌اس به صورت مجزا است و همین ویژگی سبب شده است تا بتوانند جایگزین مناسبی برای محصولهای قبلی باشد و  بازار خوبی برای فروش در بازارهای داخلی و خارجی پیدا کند.
وی در پاسخ به این سوال که ایده تولید چنین محصولی در ذهنش چگونه ایجاد شده است اظهار کرد: شرکت در «نمایشگاه دستاوردهای پژوهش و فناوری دانشگاه وان» در اردیبهشت ماه سال ۱۳۹۷ از سوی پارک علم و فناوری آذربایجان غربی شرکت کرده و حضور در همین نمایشگاه سبب بازاریابی و آشنایی با شرکت‌های ترکیه‌ای برای آغاز صادرات محصول این شرکت شده است.
مدیرعامل شرکت صنایع دانش ارکان آسیا در ادامه تصریح کرد: وجود تحریم‌ها برای کشور در این سال‌ها سبب شده است که فناوران کشور به دنبال تولید محصولات موردنیاز برآیند و همین تلاش‌ها برای تولید سبب شده  که دانش فنی جوانان کشور ما بسیار بیشتر از دانش فنی مهندسین و فناوران کشورها به ویژه ترکیه شده است و این موضوع به خوبی مشهود است. هرچنر شاید کشور همسایه ادعای دانش فنی بیشتری داشته باشد اما در حقیقت آن‌ها فقط در معرفی خود بیشتر موفق‌تر از ما بوده‌اند اما در عمل به هیچ‌وجه قابل مقایسه با مهندسین و فناوران داخلی نیستند.

جوانبخت درخصوص زمان آغاز به کار شرکت و محصولات تولیدی خود گفت: شرکت صنایع دانش ارکان آسیا از سال ۱۳۹۴ به طور رسمی کار خود را آغاز کرده است.

«میکروفن» و «یوپی‌اس» ویژه دوربین‌های مدار بسته از جمله محصولات این شرکت است که در طی چند سال اخیر در بازارهای کشور به فروش رفته است. این شرکت برای ۳ نفر به طور مستقیم و برای ۱۰ نفر به صورت غیر مستقیم اشتغال‌زایی کرده است.

این شرکت یکی از چندین شرکت موجود در استان آذربایجان غربی است که با اتکا بر دانش و پشتکار توانسته است قدم در راه تولید داخلی بگذارد ولی بی‌تردید اگر همکاری و همراهی بیشتر مسئولین شامل حال این افراد شود و از بروکراسی‌های پیچیده که گاها سدراهی برای این افراد است. جوانان این سرزمین که همانند سرمایه‌ای گران‌بها هستند در پیشرفت و تعالی کشور می‌توانند بیش از پیش قدم بردارند.