به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل پارک علم و فناوری آذربایجان غربی، دکتر نوری نیا در این نشست با اشاره به اهمیت شناسایی و بهره گیری از ظرفیت و پتانسیل های جامعه علمی و دانشجویی استان در راستای تقویت و ارتقاء زیست بوم نوآوری و شتابدهی اقتصاد دانش بنیان، اظهار کرد: کمک به فارغ التحصیلان دانشگاهی که صاحب فکر و ایده هستند می تواند باعث رفع مشکلات اساسی جامعه شود.
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی ادامه داد: پارک ها یکی از ائلمان های زیست بوم فناوری و نوآوری هستند که به تولید ثروت از علم کمک می کنند.
وی با ابراز اینکه پارک های علم و فناوری نمی توانند به تنهایی از پس مشکلات، سد راه فناوران و ایده پردازان برآیند، توضیح داد: پارک های علم و فناوری برای تولید ثروت از علم به همکاری و هم دلی تمامی دستگاه هایی اجرایی نیازمند هستند.
در ادامه این نشست دکتر گلشن نواز معاونت فناوری و نوآوری پارک علم و فناوری آذربایجان غربی، با بیان اینکه هر چه در توان داریم خالصانه در طبق اخلاص می گذاریم تا شاهد رشد و شکوفایی فناوران استان باشیم، گفت: پارک علم و فناوری آذربایجان غربی تنها یکی از بازیگران اکوسیستم فناوری و نوآوری استان است که در مسیر شکل گیری کسب و کارها دخیل هستند.
وی ادامه داد: در دوره کنونی پارک های فناوری از پژوهش های کتابخانه ای جدا شده و به سمت پژوهش های کاربردی سوق داده شده اند.
دکتر گلشن نواز در ادامه به ارائه خدمات و حوزه های فعالیت پارک علم و فناوری با حاضرین پرداخت.
در پایان این نشست مجوز واحد فناوری به دو تن از فناوران مرکز رشد واحدهای فناور شهرستان میاندوآب اعطا شد.