به گزارش روابط عمومی پارک علم فناوری آذربایجان غربی، مدیرعامل شرکت اروم نیرو توان با اشاره به اینکه این طرح پیرو شرکت در رویداد مجازی کارآفرینی تاک برای اولین بار مطرح شد، افزود: پس کسب مقام اول در این رویداد ما اقدام به ثبت این دستگاه با نام هود قالی متصل به دار قالی کردیم که مجهز به روشنایی و باکس مرکزی کنترل از راه دور می باشد.
وی ادامه داد: این ثبت اختراع مربوط به کاهش پرزهای ناشی از شانه زنی بروی قالی یا فرش می باشد که باعث بیماری های ریوی در فرشبافان یا قالی بافان می شود.
جلالی تشریح کرد: این دستگاه با کاهش این پرزها می تواند در کاهش بیماری های ریوی این عزیزان کمک شایانی داشته باشد.
شایان ذکر است شرکت اروم نیرو توان به عنوان یکی از مراکز تولیدی فن آور محور با اتکا به تخصص اعضا و بهره گیری از اختراعات بدیع در حوزه برق صنعتی فعالیت خود را از سال ۱۳۹۰ آغاز نمود . این مرکز با چشم انداز تولید و صادرات تجهیزات نوین در این حوزه اقدام به طراحی و تولید میکروخازن های نسل جدید نمود .شرکت اروم نیرو توان هم اینک با کسب استانداردهای بین المللی استراتژی جهانی سازی میکروخازن ها و توسعه بین المللی کالا و خدمات شرکت را در دستور کار قرار داده است .به منظور کاهش معایب موجود در طراحی بانک خازنی و همچنین برای کاهش توان راکتیو، اصلاح ضریب توان، کاهش تلفات کافی و تلفات انرژی اکتیو ، کاهش در صدی از هارمونیک ها و بهینه سازی مصرف برق شرکت اروم نیرو توان به جای بانک خازنی ایده میکروخازن ها را طراحی و تولید کرده است.