به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری آذربایجان غربی، نرمین سنایی مدیرعامل شرکت مکریان قارچ صدفی دارویی سنا با بیان اینکه این شرکت از سال ۱۳۹۵ شروع به فعالیت کرده است، افزود: این شرکت توانایی تولید حدود چهار تُن در هر دوره سه ماهه را دارد و رنگی که قارچ ها دارند رنگ طبیعی خودشان بوده و این قارچها بستر بسیار زیادی از پروتئین و املاح و ویتامین است.
وی ادامه داد: برای مصرف بهتر این قارچ محصولات فرآوری آن به صورت قارچ خشک، پودر قارچ سفید و صورتی که بصورت مستقیم در غذاها استفاده میشود تولید شده است که خواص یک قاشق آن برابر با یک کیلو قارچ تازه است.
سنایی بیان کرد: یکی از خواص عالی این قارچها این است که با پختن و سرخ کردن، املاح و مواد معدنی آنها از بین نمیرود و ۷۸ درصد پروتئینی که قارچ صدفی دارد جذب بدن میشود که میتواند جایگزین مناسبی برای گوشت و سبزی باشد.
مدیرعامل شرکت مکریان قارچ صدفی دارویی سنا، افزود : این محصول به استان های اهواز، تهران، آذربایجان شرقی و شهرهای آذربایجانغربی ارسال میشود و محصولات فرآوری شده آن نیز بر اساس سفارش مشتری تولید میشود.
سنایی اظهار کرد: صادرات این محصول فقط به کردستان عراق و آن هم پودر قارچ و قارچ خشک بوده و برنامه برای صادرات به ترکیه، روسیه و عراق را داریم.
وی با اشاره به اینکه مصرف قارچهای تولیدی به صرفه است زیرا در موقع پخت کم نشده و رنگشان عوض نمی شود، ادامه داد: قارچهای صورتی سرشار از ویتامینهای ب۱۲ و ب۶ بوده و خواص دارویی دارند و برای سرطان کبد و مشکلات قلبی و عروقی استفاده میشوند و قارچ طلایی برای کسانی که ورم ریه دارند بسیار مفید است.
شایان ذکر است شرکت مکریان قارچ صدفی دارویی سنا از سال ۱۳۹۵ شروع به فعالیت کرده و پنج نفر بصورت مستقیم در کارگاه این شرکت کار میکنند و علاوه بر آن یک مهندس ناظر و یک نفر نیز امورات برندسازی و بازاریابی این شرکت را انجام میدهند.