به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری آذربایجان غربی، دکتر جواد نوری نیا رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی در این دیدار و بازدید ضمن معرفی پتانسیل های پارک استان اظهار کرد: رشد و توسعه شرکتهای دانشبنیان و همافزایی میان آنها، موجب سرعت بخشیدن به فرآیند تجاریسازی و شکلدهی اقتصاد دانشبنیان و مدیریت و تسهیل گری نوآوری در راستای شایستگیهای محوری دانشگاه و نیازهای صنعت کشور میشود.
وی ادامه داد: پارک علم و فناوری آذربایجان غربی فلسفه وجودی خود را بسترسازی برای تولید ثروت از طریق تسهیل در فرآیند انتقال فناوری به صنایع می داند.
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان غربی افزود: یکی از اهدف مهم ما شناسایی و بکارگیری سرمایه انسانی متعهد و متخصص در راستای اهداف ملی و استانی است.
دکتر جعفری راد، رییس پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی نیز در این دیدار اظهار داشت: هدف پارک علم و فناوری از تبیین زنجیره راهبردی قطعه سازی و ماشینآلات پیشرفته، سرمایهگذاری، تسهیلگری در زمینههای صادرات و فروش محصولات با تکنولوژی بالا، تربیت نیروی متخصص و رفع نیازهای کشور در این حوزه میباشد.
وی خاطر نشان کرد: بواسطه شرکتهای دانشبنیان و فناور استان آذربایجانشرقی، توانایی تولید بخش قابل توجهی از قطعات و نرمافزارهای خودرویی در داخل کشور فراهم شده و صنایع میبایست بازار بزرگ و بالقوه خود را در اختیار این شرکتها قرار دهند تا ضمن برخورداری از یک صنعت پویا و نوآور، اقتصاد مبتنی بر دانش، جایگزین اقتصاد وارداتی شود.
جعفری راد با تاکید بر سابقه صنعتی غنی استان آذربایجان شرقی، عنوان داشت: فرهنگ تکیه به مونتاژ و واردات صرف، چالشهای بسیاری را برای صنایع به وجود آورده است، اما امید است با ایجاد مراکز نوآوری با رویکرد انرژی، شاهد توسعه صنعت بومی خود و صادرات آن شویم.
دکتر جعفری راد با اشاره به ماموریت این زنجیره اظهار داشت: پارک علم و فناوری آذربایجان شرقی به منظور شناسایی ظرفیتهای موجود و رفع چالشهای آن، در صدد است با راهبری شرکتهای زیرمجموعه، توسعه فضای فیزیکی، راه اندازی ساختارهای فناوری در حوزه فناوری قطعه سازی و ماشین آلات، شبکه سازی و تامین مالی، تقویت سیستمهای فروش و بازرگانی، تقویت دارایی و سرمایه شرکتها با تکیه و توجه به دانش فنی روز فعالیت نماید.
دبیر زنجیره ارزش قطعه سازی و ماشینآلات پیشرفته گفت: در آذربایجانشرقی ۹۰ درصد شرکتها خصوصی هستند و چشمانداز پارک به عنوان قطب صنعتی، تسهیلگری در زیست بوم فناوری در کل کشور است و مؤلفهای مهم در تحقق این هدف، تکمیل زنجیره ایده تا محصول و فروش است.