به گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری آذربایجان غربی، دکتر علی محمد نیکبخت، رئیس پارک علم وفناوری در آیین اختتامیه این رویداد اظهار کرد: پارک علم و فناوری آذربایجان غربی همواره در حوزه حمایت از اشتغالزایی و کارآفرینی اهتمام داشته و در تلاش است مسیر اشتغال استان را به سمت اشتغال با محوریت کارآفرینی فناورانه سوق دهد.
وی ادامه داد: رویداد تاک میتواند در حوزه توانمندسازی اقشار جامعه مثمر ثمر باشد و زمینه را برای گسترش طرحهای کارآفرینی فراهم سازد.
رئیس پارک علم و فناوری آذربایجانغربی تصریح کرد: بیتردید این استان با توجه به پتانسیلهای بی نظیر، میتواند پذیرای طرحها متعدد اشتغالزایی و کارآفرینی در حوزههای متعدد باشد.
در ادامه این مراسم عزیز سهندی، مدیرکل کمیته امداد آذربایجانغربی، گفت: هماکنون ۹۵ درصد از طرحهای اشتغال آذربایجانغربی پویا بوده و به صورت مستمر فعالیت تولیدی آنها برپا است.
وی بیان کرد: ما علاوه بر خانواده های تحت حمایت با کارآفرینان نیز تعامل مستمری داریم و شعار ما این است که تمام فعالیت های امداد باید به نفع محرومان جامعه باشد و این نهاد در ۱۰ ماهه امسال، بیش از ۲۶۰ میلیارد تومان به صورت بلاعوض به محرومان و نیازمندان استان کمک بلاعوض کرده است
در ادامه این رویداد مهندس نادر صادقی، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان غربی اظهار کرد: تمام نهادها در حوزه فناوری نوین و اشتغالزایی با بهرهگیری از این فناوری های نوآورانه باید اهتمام داشته باشند.
وی افزود: مزیت بهرهگیری از علوم نوین در اشتغالزایی ایجاد تولیدات بهتر و ایجاد فضای رقابتی در حوزه اشتغال و در نتیجه رشد و شکوفایی چرخه اقتصاد کشور خواهد بود.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری آذربایجان غربی تاکید کرد: تمام ارگانهای و متولیان اشتغال باید از افراد کاربلد و متخصص در راستای پیشبرد اهداف اقتصادی استفاده نمایند.
دکتر جعفر پژوهان، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد آذربایجانغربی و همچنین دبیر این رویداد نیز بیان کرد: به نخستین رویداد مجازی کارآفرینی (تاک)، ۶۰ طرح و ایده اشتغال ارائه شد که پس از بررسی این طرحها، ۶ ایده برتر معرفی شد که امروز مورد تجلیل قرار میگیرند.
وی افزود: در تلاش هستیم با اجرای این ایدهها، زمینه اشتغالزایی را برای مددجویان و نیازمندان استان فراهم کنیم و همچنین زمینه را برای ارز آوری به استان مهیا سازیم.