رئیس پارک علم و فناوری استان خبرداد تولید قارچ صدفی رنگی با خواص درمانی در پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی

به گزارش روابط عمومی به نقل از خبرگزاری ایسنا آذربایجان غربی رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی گفت: یک شرکت دانش بنیان مستقر در پارک، قارچ‌های صدفی رنگی با خواص مختلف دارویی را تولید و روانه بازار می‌کند.

علی محمدنیکبخت در گفت و گو با ایسنا افزود: این شرکت توانایی تولید حدود ۴۰۰ تُن در هر دوره سه ماهه را دارد و  رنگی که قارچ ها دارند رنگ طبیعی خودشان بوده وبستر بسیار زیادی از پروتئین ها و املاح و ویتامین ها است.

وی ادامه داد: برای مصرف بهتر این قارچ  محصولات فرآوری آن به صورت قارچ خشک، پودر قارچ سفید و صورتی که بصورت مستقیم در غذاها استفاده می‌شود، تولید شده است که خواص یک قاشق آن برابر با یک کیلو قارچ تازه است. 

وی بیان کرد: یکی از خواص عالی این قارچ‌ها این است که با پختن و سرخ کردن، املاح و مواد معدنی آنها از بین نمی‌رود و ۷۸ درصد پروتئینی که قارچ صدفی دارد جذب بدن می‌شود و می‌تواند جایگزین مناسبی برای گوشت و سبزی باشد. 

رئیس پارک علم و فناوری آذربایجان‌غربی گفت: این محصول به شهرهای اهواز، تهران و تبریز و شهرهای آذربایجان‌غربی ارسال می‌شود و محصولات فرآوری شده آن نیز بر اساس سفارش مشتری تولید می‌شود. 

نیکبخت اظهار کرد: صادرات این محصول فقط به کردستان عراق و آن هم پودر قارچ و قارچ خشک بوده است و  برنامه برای صادرات به ترکیه و روسیه و عراق را دارند. 

وی با اشاره به اینکه مصرف قارچ‌های تولیدی به صرفه است زیرا در موقع پخت کم نشده و رنگشان عوض نمی شود، ادامه داد: قارچ‌های صورتی سرشار از ویتامین‌های ب۱۲ و ب۶ بوده و خواص دارویی دارند و  برای سرطان کبد و مشکلات قلبی و عروقی استفاده می‌شود و قارچ طلایی برای کسایی که ورم ریه دارند استفاده می‌شود. 


اطلاعیه ها
ورود به فن بازار